Salonul Catwalk by Ramona Mîndru va iniţia, începând cu 13 martie, o campanie de responsabilizare socială, sub sloganul ‚13 cu Atitudine!’. Astfel, toate veniturile încasate în ziua de 13 a fiecărei luni vor fi redirecţionate către copii bolnavi din Spitalul Oncologic Cluj.

[blockquote align=”left” style=”style2″ cite=”Ramona Mindru”]Pentru că este primăvară şi întregul oraş palpită de dorinţa de a se trezi la viaţă, am început să conştientizăm cât de multă bucurie ne produce fiecare lucru mărunt din jurul nostru. Situaţia copiilor bolnavi ne-a sensibilizat dintotdeauna şi de multe ori nu am putut face tot ce ne-am fi dorit pentru aceştia. Acum am înţeles că uneori nu e nevoie să mutăm munţii din loc, dar că un gest frumos, venit din suflet, ne scoate pe noi din starea de indiferenţă şi îi ajută pe ei să vadă frumuseţea vieţii, chiar şi doar pentru câteva clipe în plus[/blockquote]

Doamnele şi domnişoarele care apreciază frumuseţea în toate formele sale sunt aşteptate în data de 13 a fiecărei luni, în Salonul Catwalk, pentru a zâmbi şi atunci când se privesc în oglindă, dar şi când se gândesc că frumuseţea lor aduce zâmbete pe chipul unor copii. În această zi ‘specială’, serviciile din cadrul Salonului nu au valoare fixă, fiecare poate contribui cu cât doreşte pentru cauza copiilor bolnavi de cancer.

‘Haideţi să depăşim prejudecăţile legate de ziua de 13 şi să abordăm acest număr cu altfel de atitudine! Frumuseţea adevărată vine din interior şi gesturile care nouă ne par a fi mici, pentru alţii pot fi adevărate miracole!’, mai spune Ramona Mîndru.