Dare to Share 1

13 Februarie 2015, Casa Boema

Una dintre pierderile cel mai acut simțite de societatea modernă este aceea a sentimentului apartenenței la comunitate. Tindem să ne imaginăm că pe vremuri exista un grad de bună vecinătate care a ajuns să fie înlocuit de un anonimat nemilos, în care oamenii caută să interacționeze unii cu alții în primul rând în scopuri restrictive, individualiste: pentru câștig financiar, avansare pe scara socială sau iubire romantică.

Frumuseţea adevărată vine din interior şi gesturile care nouă ne par a fi mici, pentru alţii pot fi adevărate miracole!

Pentru că de la an la an ne dorim să fim mulți, foarte mulți, cât mai mulți, am creat un eveniment cu specific, repetitiv – Dare to share! Este un eveniment de responsabilizare socială, ce are loc în fiecare martie, prin care campania 13 cu Atitudine ia amploare, ajutându-ne să devenim tot mai conştienți de cât de multă bucurie ne produce fiecare lucru mărunt din jurul nostru, de importanța dăruirii, de atenția oferită copiilor, cea mai valoroasă sursă a societății. Prin acțiunile dedicate, copiii aflați în situații delicate primesc ajutorul nostru și încep să revadă frumusețea vieții și să se bucure de ea.

Acest prim concert caritabil, din 13 februarie, a fost creat de Catwalk by Ramona Mîndru și a fost sustinut de Ada Milea, Anca Hanu, Bobo Burlacianu, Cristi Rigman, Dragos Pop, Profi Sound & Light și echipa Boema, o gazdă minunată. Am reușit, cu ajotorul oamenilor dedicați, să adunăm peste 300 de invitați și peste 5.000 euro, bani care susțin proiectele Asociatia Little People Romania si Asociatia Derzelas în achiziționarea de laptopuri Braille, pentru copiii nevăzători! Astfel, fiecare copil poate să-şi atingă potenţialul maxim şi să aibă o viaţă cât mai împlinită.

Vă mulțumim tuturor că ați fost alături de noi, echipei TVR, lui Liviu Rațiu, lui Alin Pușcaș pentru clipele surprinse în aceste fotografii.

Am demonstrat că împreună putem face minuni!