Dare to Share 2

13 Martie 2016, Casa Boema

Oameni minunați și-au unit forțele și au îndrăznit să dăruiască!

În 13 Martie 2016, echipa 13 cu Atitudine a invitat clujenii să celebreze împlinirea a 2 ani de la demararea proiectului cu același nume, o inițiativă dedicată atitudinii altruiste, dragostei și generozității față de semenii noștri.

Magia serii a fost desăvârșită de momente artistice, oferite din suflet de către invitații speciali: Alexandra Ungureanu & FRIENDS – Alex Mușat, Nora Denes, DJ Blanilla, Mihail Sandu și Bogdan Bob Rădulescu.

La fel ca toate evenimentele organizate de echipa 13 cu Atitudine, și această aniversare a fost încadrată în aceeași sferă caritabilă, a fundraising-ului. Asociațiile care au beneficiat de fondurile strânse pentru copilași sunt asociațiile care au făcut parte și din proiect de-a lungul celor doi ani: Little People România, Asociația Alfa Grup, Autism Transilvania, Tabăra Yuppi Tabor, Societatea Națională de Cruce Roșie, Asociația Aga Down Sindrom, Liceul Special pentru nevăzători, Asociația Hans Spalinger, Asociația Creștină Something New, Centrul Perlino, Organizația creștină Ecce Homo și Asociația Derzelas. Fiecare dintre acestea au avut ocazia să-și liciteze un obiect reprezentativ pentru cauza pe care au susținut-o.

Evenimentul a fost organizat de echipa Catwalk by Ramona Mîndru, împreună cu Asociația Little People România, Casa Boema și a fost susținut de partenerii: Napoca Fm, Radio Impuls, Crama La Salină, alături de sponsorul Asociația Femeilor de Afaceri Cluj.

Fondurile adunate din vânzarea biletelor, donații și licitații, în valoare totală de 30.510 lei, au fost direcționate tinerilor, prin intermediul asociațiilor mai sus menționate, pentru copilașii suferinzi de cancer din spitalele de oncologie, din centrele de plasament, copii cu autism, sindrom down și elevii de la liceul de nevăzători.

Dorim să ne exprimăm recunoștința pentru implicarea voastră și sperăm că v-am surprins cu o seară extraordinară, cu momente unice, emoționante și timp de calitate alături de oameni frumoși!