Dare to Share 3

13 Martie 2017, Chios Social Lounge

3 Ani de când evenimentele “Dare to share” sunt mult mai mult decât evenimente caritabile, sunt momente de conștientizare a bucuriilor pe care le avem și că fiecare dintre noi contribuie la echilibrul urbei despre echilibru-normalitate, frumusețe, dăruire și iubire pentru semenii noștri. Iar ca toate aceastea să se întâmple atitudinea trebuie să fie mereu în comportamentul și acțiunile noastre!

Luna aceasta ne-am îndreptat atenția către Asociația Autism Transilvania. Ne bucurăm când reușim să realizăm lucrurile pe care ni le propunem. Știm că doar împreună putem reușii, de aceea vă mulțumim! Scrisoarea asta este și pentru voi:

„Dragi prieteni de la 13 cu Atitudine,

Vă mulțumim din suflet că ați ales să dedicați Asociației Autism Transilvania (AAT) evenimentul Dare to Share 3, organizat în 13 Martie 2017.
Vă suntem recunoscători că ați înțeles misiunea noastră și ne susțineți proiectele cu o pasiune demnă de toată admirația. Ramona Mîndru, prin proiectul ei 13 cu Atitudine, reușește lună de lună să creeze contextul în care dorința de implicare în comunitate se poate concretiza. Copiii au nevoie de terapii complexe, foarte bine coordonate și pentru un timp îndelungat, care presupun costuri ridicate. La încărcătura emoțională pe care o simte fiecare părinte, se mai adaugă presiunea problemelor de natură financiară și teama că nu vor putea, pe termen lung, să asigure copiilor terapiile de care au atâta nevoie. Din acest motiv, AAT face tot posibilul să atragă fonduri pentru activitățile specifice, iar proiectele asociației se dezvoltă și se susțin cu sprijinul oamenilor generoși de lângă noi.
Cei aproximativ 10.000 de euro donați asociației prin intermediul evenimentului Dare to Share 3, vor acoperi timp de șase luni de zile, costurile pentru coordonarea gratuită a programelor de terapie specializată unui număr de 30 de copii, beneficiari ai serviciilor noastre.
Mulțumim tuturor! Doar cu oameni ca voi reușim să îmbunătățim calitatea vieții acestor copii și a familiilor lor.“

Cu respect și recunoștință, echipa AAT
Nicoleta Niste,
Director Executiv