Visăm, ne dorim să ajungem undeva unde puțini ajung și cu mari sacrificii. Dar cum să ajungem în vârful unui ghețar fără să simțim greutate, refuzuri și piedici multe? În urma acestora, chiar dacă avem tendința de a renunța, trebuie să conectăm munca noastră, pasiunile, la un scop valoros, dincolo de noi, și doar perseverând prindem curajul de a urca tot mai sus.
„Catwalk” înseamnă minute de emoție, talent și frumusețe reflectate de pe chipurile artiștilor ce au trecut prin mâinile profesioniștilor de fiecare dată în Backstage-ul concertelor, show-urilor, spectacolelor organizate și prin aportul nostru.
Acele câteva minute pe scenă, pentru publicul devorator de artă, de muzică, înseamnă munca a zeci-sute de oameni, toate activându-se în Backstage.
Deși este dificil și solicitant, ca și în Backstage-ul vieții noastre, aici este adevărata provocare! Este locul și atmosfera care sunt într-o continuă forfotă: ceva lipsește, cineva întârzie, s-a defectat ceva, dintr-o dată toată lumea are emoții, e agitată.
Însă, de data aceasta, duminică de 25 iunie a fost o experiență unică, un Backstage cu totul diferit de ceea ce am trăit până în acest moment.
Oana Proștean ne mărturisește: O avalanșă de sentimente puternice m-au cuprins, de la fericire, bucurie, până când toată emoția a fost transformată într-o energie de nedescris. Această zi a fost încă o lecție, că Dumnezeu oferă ce e mai bun omului care știe să ofere și el. Andrea B. este unul dintre ei.
Așa cum într-o orchestră Dirijorul dă tonul, și în Backstage-ul acesta, Andrea Bocelli a dictat întregii echipe pozitivism și mult calm, însoțite în mod natural de dedicare trup și suflet, punctualitate, precizie și emoție. A fost o adevărată provocare să asigurăm coafura și machiajul pentru Bocelli și pentru artistele care l-au acompaniat – soprana Elisa Balbo și cântăreața de muzică pop-opera Ilaria Della Bidia. 

O experiență inedită, cu emoții vibrante și o atmosferă diferită de cea din salon, care te propulsează constructiv. O trăire care mă va motiva cu siguranță în ascensiunea mea profesională. este opinia Lindei Mărginean, make-up artist.
Vă imaginați pregătirile și emoțiile echipei Catwalk?
Ochii plini de entuziasm, zâmbet larg, dar în același timp timid și preocupat… ne impărtășește Radu Poruțiu, haistylist, despre starea lui de spirit, urmată de Este prima mea experiență de backstage!
Făcând parte din profesionalismul nostru, totul a început cu o cercetare a marilor muzicieni: ce fizionomie au, ce tip de păr, ce stil au adoptat la evenimentele recente, care este istoria lor, pentru a ne ajuta să identificăm cât mai bine care ar putea fi exigențele în materie de hairstyling și make-up.
Pregătirea trusei celor 3 stiliști și 2 make-up artiști cu o gamă complexă de produse profesionale: pentru păr cu sau fără volum, cu luciu sau fără luciu, textură mată sau naturală, fixare puternică sau ușoară etc. Ce să mai spunem de trusele de machiaj!?! De la pensule și accesorii până la farduri, creioane, rujuri, pudre și glittere colorate, pentru machiajul natural și cel de scenă… Cu alte cuvinte, tot salonul!
Momentul mult așteptat s-a desfăsurat în cantitate mică dar cu o esență foarte puternică: liniștea și modestia lui A. Bocelli au fost îmbrățișate de întregul staff care i-a asigurat imaginea!
Timid, am făcut cunoștință prin celebrul strâns de mână. El era deja așezat în fața oglinzii…ne aștepta. Am simțit pe deplin calitatea lui ca om, ca valoare de artist. El zâmbește și ne caută vocea și ne spune gingaș de nevoile lui: Just water please…some corections and powder.
La final, ne-am exprimat emoțiile de a fi prezent în orașul nostru natal și onoarea de a-l vedea, atât prin cuvinte cât și printr-o mică atenție oferită de echipa CATWALK. Bucuria sinceră la primirea cadoului, regăsită în reacția unui copil, mulțumirea pe care a manifestat-o în momentul în care a desfăcut delicat „surpriza” noastră, ne-a cuprins de emoție. 

”Andrea este o minieră de aur și o sursă de inspirație pentru noi toți, pentru oricine dorește să înfrunte greutățile, să aibă încredere în talentul și puterea lui, să-și urmeze visele și să creadă cu tărie în ele” este sentimentul Andreei Leonte, recent intrată în echipa noastră, make-up artistul care a avut grijă de Bocelli pe durata concertului. 

Munca noastră a fost apreciată și a fost primită cu mândrie și exaltare de către marii artiști, iar pentru noi a fost o experiență de neuitat! Nimic nu este mai evident decât aceste fotografii care vorbesc de la sine.

Echipa Catwalk prezentă în backstage:
Ramona Mîndru
Radu Poruțiu: hairstylist
Oana Proștean: hairstylist
Linda Mărginean: make-up artist
Andreea Leonte: make-up artist

Dana Tole: fotograf