Dare to Share 3 – 13 martie 2017

Am ajuns deja la cea de-a treia ediție a evenimentului Dare to Share, ceea ce însemnă că sărbătorim 3 ani de atitudine pozitivă, altruism, generozitate și grijă față de ceilalți.

Ca de fiecare dată, scopul evenimentului este acela de a ajuta. De data aceasta bani strânși se vor îndrepta spre Asociația Autism Transilvania pentru a asigura cheltiuelile necesare funcționării adecvate a acesteia. De asemenea, veți avea ocazia de a afla poveștile a doi copii, beneficiari ai centrului, veți putea primi informații despre ce presupune tratamentul unui copil cu autism și despre ce puteți face pentru a vă implica pe termen lung în sprijinirea asociației.
Printre invitatii din cadrul evenimentului se numara DJ BODDO și trupa Royal Avenue. Pentru mai multe informații, rămâneți cu ochii pe noi!

Accesul la eveniment se face pe bază de bilet.
Costul unui bilet este de 100 de lei, banii adunați din vânzarea biletelor vor fi donați spre Asociația Autism Transilvania, împreună cu restul donațiilor.
Biletele se pot achiziționa de la salonul Catwalk by Ramona Mîndru (str. Mihai Eminescu, nr 13), sau direct în seara evenimentului, de la restaurantul Chios.
Vă așteptăm să facem fapte bune împreună!

Locație: @Chios Social Lounge
Ora începere eveniment: 19:00
Data: 13 martie 2017