Cei mai buni stilişti se desemnează la Wella Award. Ştim asta, dar câți dintre noi ştim că, anul acesta, Catwalk by Ramona Mîndru a câştigat  două premii importante la această competiție? Nagy Istvan a câştigat locul I la secțiunea Trend Vision Your Vision şi Alexandra Moblezan – premiul pentru originalitate.

Poate părea excentric ceea ce se întâmplă într-un concurs de styling, un loc unde viziunea artistică depăşeşte viața de zi cu zi, dar e evident că dacă faci față unei provocări de acest gen, salonul îți oferă o altfel de provocare – aceea de transforma excentricul în trend şi de a găsi look-ul potrivit momentului şi clientului.

Look-ul şi locul! Fie că vorbim de Wella Award sau o zi normală, Catwalk by Ramona Mîndru este locul în care look-ul îşi pune amprenta  asupra  aprecierii de sine a clienților săi, pentru că întreaga echipă lucrează bazându-se pe un concept complex de beauty, care transcende limitele frumuseții exterioare.

Nagy Istvan a câştigat reinterpretând trendul Blaze. Într-o competiție, asta înseamnă să ştii că e mai mult decât se vede, contrast și definire. Trebuie să exprimi pasiunea dincolo de tunsoarea scurtă cu tăieturi ascuțite și îndrăznețe. Culoarea te ajuta la contraste, dar trebuie să găseşti femeia care să transmită dorința de reinventare permanentă şi nevoia ei de a fi în centrul atentiei. Asta face un adevarat stylist la Catwalk, potriveşte exteriorul cu interiorul şi transformă părul în punctul forte al imaginii tale, îți sporeşte încrederea în sine. Şi dacă mergem mai departe, machiajul, manichiura şi  pedichiura, tratamentul facial sau de  îngrijire corporală îți vor completa frumusețea.