Să-ndrăznesc să mă schimb sau să rămân la fel?

În viaţă, indiferent unde – pe stradă, în cluburi, în muzee, la piaţă, în mall-uri, la birou – întâlnim forme şi stiluri care ne provoacă sau care ne motivează constructiv, creativ, ne schimbă starea şi, treptat, simţim cum gravităm în jurul unui alt univers fascinant.

Acesta este momentul în care decidem dacă acceptăm schimbarea sau nu. Întrebarea este: păstrăm sentimentul acela efervescent şi suntem deschise schimbării sau mergem mai departe aşa cum suntem (fie din comoditate sau de dragul de a nu supăra pe cei din jur, care-şi doresc să arătam într-un fel anume, fie din prea multă încredere în sine şi atunci, nu de puţine ori, se întâmplă să avem o imagine depaşită sau nepotrivită)?

Când vine vorba de frumos toţi suntem specialişti, suntem sensibili şi avem o părere. Foarte compliCAT când e vorba despre persoana noastră, atunci lucrurile se complică brusc şi începem să facem strategii: unde să merg, în cine pot să am încredere, cum să acţionez, cât de departe să meargă schimbarea.

Răspunsul? Trebuie să cauţi în tine acea satisfacţie, mulţumire şi încredere pe care o ai (chiar dacă nu ştii) şi pe care, cu siguranţă, ai simţit-o măcar o dată-n viaţă, la ieşirea dintr-un salon… E un sentiment pe care nu-l poţi compara cu nimic, ai nevoie de el ca să te simţi vie şi frumoasă! Şi totuşi te întrebi: dacă dau greş?! Nu uita: ca să faci o schimbare trebuie să ai încredere, să alegi ceea ce te avantajează, să lucrezi cu oameni pricepuţi, entuziaşti, pasionaţi de ceea ce fac.
Eu, Ramona Mîndru, şi invitaţii mei vă vom ţine la curent cu toate detaliile şi informaţiile de care aveţi nevoie legate de beauty atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, în orice stil – clasic sau modern, în orice stadiu – debutanţi sau avansaţi. Trebuie doar să aveţi curajul să căutaţi în voi frumuseţea!

Ramona Mîndru