„Azi, mai mult ca oricând, simt ca îmi iubesc meseria și locul meu de muncă. Nu mi-e frică și lupt cu armele mele până la capăt, cu asumare, cu dedicare și cu precauție, urmând îndeaproape recomandările autorităților și fiind oricând gata să aplic măsuri mult mai restrictive dacă situația o va impune.
Am dedicat ziua de astăzi, 13 martie, secției de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Toate încasările de la Catwalk- 8000lei, azi vor fi donate pentru intreg personalul medical al acestui spital. Pentru că îmi doresc să susțin și să am încredere în sistemul de sănătate din România, așa cum este el. Îmi doresc să fac tot ce pot pentru a aduce o contribuție, necesară acum mai mult decât oricând. În situația în care ne aflăm, avem nevoie să fim uniți și să ne gândim să facem mai mult pentru comunitate, în paralel cu măsurile adoptate pentru siguranța și protecția proprie.
Vă invit să fiți aproape de această cauză, să susțineți medicii care lucrează și care vor lucra în continuare, chiar și în cele mai pesimiste scenarii. Pe lângă donațiile din încasările salonului, pe care le acordăm cauzelor 13 cu Atitudine din fiecare lună, vă invităm să donați pentru aceste cauze și în contul Asociatiei 13 cu Atitudine RO56BTRLRONCRT0414694601 (deschis la Banca Transilvania).
Vă mulțumesc pentru că în fiecare lună, de șase ani de zile sunteți parte din comunitatea 13 cu Atitudine și vă încurajez să aveți întotdeauna o atitudine pozitivă, indiferent de lucrurile neprevăzute care apar. În cazul meu, atitudinea a făcut întotdeauna diferența! Și nu uitați, aveți grijă de voi și de cei dragi!” – Ramona Mîndru