Clădirea Casino din Cluj Napoca s-a transformat într-un adevărat catwalk al zilelor noastre, cu ocazia aniversării a 6 ani de frumusețe pe Catwalk by Ramona Mândru.

Evenimentul “Who is who on Catwalk” a reușit să surprindă momente spectaculoase de fashion&beauty, nu doar datorită invitaților speciali care au participat la eveniment, ci și prin calitatea decorurilor și a momentelor deosebite care au făcut deliciul tuturor celor prezenți.

Invitații s-au bucurat de o prezentare de modă marca Laura Ion, modelele prezentând colecția “All Black”, ținuta fiind completată cu încălțăminte și genți din colecția Cathias Edeline (semnată de designerul clujean, Adeline Cătinaș). Studenții de la UAD au făcut deliciul serii cu creațiile lor extravagante.

Partenerul principal al evenimentului a fost Sebastian Professional, un brand care sărbătorește viitorul în hairstyling și curajul de a crea fără opreliști, liber și necondiționat. Ovidiu Cristea, trainerul oficial Sebastian Professional România, a creat împreună cu echipa Catwalk by Ramona Mîndru o colecție de coafuri spectaculoase. Catwalk îi mulţumeşte şi lui Radu Moldovan.

Evenimentul aniversar a culminat cu lansarea parteneriatului cu brandul de produse cosmetice profesionale Yon-Ka, care și-a anunțat în mod oficial intrarea pe piața din Ardeal. Anul acesta produsele Yon-Ka aniversează 60 de ani de expertiză în îngrijirea pielii, produsele Yon-ka fiind destinate spa-urilor și saloanelor exclusiviste, atent selcționate. De acum, acestea sunt disponibile și în Cluj-Napoca, în oferta salonului Catwalk by Ramona Mândru.